Faalangsttraining

Deze training wordt dit jaar 3 keer gegeven. In 1 dag leer je om met jouw angst te breken. Je gaat veel oefenen zodat het geleerde ook direct als ervaring wordt opgeslagen.

Of het nu gaat om examenvrees of het presenteren van een product, de angst om te falen zit diepgeworteld. Waar het vandaan komt is niet belangrijk. Het kan de invloed van je moeder, je vader of je leraar zijn geweest. Vind je dat belangrijk om te weten, ga dan eerst naar een psycholoog. Die kan je verder helpen. Wil je er vanaf, schrijf je dan in voor de training.

Wat leer je op de training

Je leert heel veel methodes om je goed te voelen en je weer daadkrachtig te voelen. Dit is belangrijk omdat goede gevoelens jouw angst als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Daarnaast is het goed om te weten dat angst altijd iets is wat je doet. Het is geen ding, het is een activiteit. De beelden die je maakt zorgen ervoor dat je angst voelt. Op deze dag leer je de beelden te veranderen waardoor de angst verdwijnt.

Hoe te doorbreken

In deze 1-daagse training leer je met jouw faalangst om te gaan en weer zelfverzekerd te worden. Dat is belangrijk en daar zijn een aantal goede methodes voor. Angst is een fysiologisch probleem en een overbelasting van het zenuwstelsel. Dit is goed te verhelpen. Kijk hier voor een aantal reacties op de training.

Het tarief en de datum

De eerstvolgende training is op donderdag 6 mei in Wormerveer aan de Zaanweg 70A. De dag begint om 10.00 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur.

Het tarief voor deze dag bedraagt 99 euro.

Faalangst en Examenvreestraining

1 dag training is voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de training ervaren.

 • Veel Aha-momenten
 • Goede sfeer
 • Humor
 • Inzicht in angst
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw faalangst af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

     Reacties:

  Meer reacties...

  Producten: